slide imageslide image

CardDisplay

In het clubhuis van de betreffende vereniging hangt op een prominente plek de CardDisplay van ETF

* In de CardDisplay zitten 13 free-tenniscards (formaat ansichtkaart)
* Deze Cards worden aangeboden door de adverteerder
* De leden kunnen deze Cards gratis meenemen

Details

* Formaat Card : 105 - 148 mm (naar keuze liggend of staand)
* Uitvoering : Card 4x1 (voorzijde full colour achterzijde
zwart/wit)
* Aantal : 200 stuks per vereniging (kan ook meer in overleg)
* Aanleverspecificaties zijn : EPS bestand
* Het moet 'iets' met tennis / sport zijn
* Campagneduur tennis is zomertennisseizoen (april t/m september)
* Kosten in overleg, inclusief plaatsing en drukwerk.

Sport 2000

SPORT 2000 is een Europese sportwinkelketen met meer dan 3.000 winkels in 19 landen. De SPORT 2000 winkels in Nederland kennen een breed (en veelal ook diep) sportfunctioneel assortiment. 
Daarnaast vind je bij SPORT 2000 tevens een grote collectie sportmode. 

Bij SPORT 2000 staan professioneel advies en een goede service hoog in het vaandel. Het winkelpersoneel bestaat uit echte sportliefhebbers en heeft de juiste kennis van de producten in huis om je van optimaal advies te voorzien.

Sport 2000 - Your professional sportshop

Eurosport

Eurosport is opgericht in 1989 en is in Europa de grootste en bekendste commerciele zender die zich richt op sport.
Eurosport heeft een Franse basis. Er zijn verschillende zenders waaronder in HD, een website en verschillende apps voor smartphones en tablets. Eurosport is beschikbaar in 59 landen en 20 talen en bereikt daarmee 240 miljoen kijkers. Kies met de Eurosport Player live & ondemand de wedstrijd van je favoriete speler.

Eurosport: Europe’s leading sports channel

Center Parcs

Je hebt vakantieparken en je hebt Center Parcs. Dat is nogal een verschil. Want waar vindt u de enige echte Aqua Mundo? En zoveel unieke natuur, meer dan 60 activiteiten voor iedereen en bijzondere cottages? Precies!
Verder heb je ook nog het Dubbel Tennis Toernooi, dus ben je ook nog volledig in de ban van tennis. Een weekend- of midweekverblijf staat garant voor een ideale combinatie tussen sport en ontspanning.

Center Parcs: A state of Happiness

BNP Paribas

BNP Paribas is partner van tennis sinds 1973. Sinds die tijd is de relatie tussen BNP Paribas en tennis sterker en sterker gegroeid. Inmiddels steunt BNP Paribas meer dan 550 toernooien per jaar, zowel op professioneel als amateur niveau. Hiermee is de BNP Paribas Groep de belangrijkste partner van de tennissport op internationaal niveau. De Groep financiert ook educatieve en sociale evenementen in het verlengde van tennis, waarbij een combinatie van passie voor het spel met maatschappelijke betrokkenheid wordt gecombineerd.

BNP Paribas: Sponsor van tennis. Tennis in al zijn vormen.

Longines

Longines is in 1832 opgericht door Ernest Francillon. De eerste vestiging van deze fabrikant van luxe horloges was in Saint-Imier in Zwitserland. Longines heeft een zeer bekend logo, een van de oudste logo’s van een horlogemaker. Op dit moment maakt Longines onderdeel uit van de Swatch Group.
Andre Agassi is ambassadeur van het horlogemerk.

Longines: Elegance is an attitude

Dunlop Sport

Dunlop bestaat meer dan een eeuw en is één van de oudste merken in de geschiedenis van de sport. Dunlop, vooral bekend om haar tennisrackets,domineert sinds jaar en dag de tennisballenmarkt.De historie begon met de vervaardiging van houten rackets, waarvan de Dunlop Maxply het meest bekend werd. In de jaren tachtig kwam de introductie van het kunststof racket en ook nu nog staat de technische ontwikkeling van Dunlop niet stil. Topspelers als John McEnroe en Steffie Graf gaven Dunlop een nog grotere naamsbekendheid.

Dunlop Sport: Made of the right stuff

KIA

Dat de historie van Kia teruggaat tot 1944 weten eigenlijk maar weinig mensen. Niet zo gek, want zeker in Europa is Kia nog een jong merk. Pas midden jaren negentig zette Kia voet aan de grond. Met relatief zo weinig geschiedenis op het Europese continent is het des te knapper waar Kia momenteel staat. In Nederland, maar ook in de rest van Europa, behoort Kia tot de snelst groeiende automerken.

KIA: The Power to Surprise

Jura

Roger Federer is ambassadeur van Jura. Jura is een wereldmarktleider in hi-tech volautomatische koffiemachines voor huishoudelijk en klein-zakelijk gebruik.
Het uitgebreide assortiment koffieautomaten van Jura is voorzien van innovatieve technologie en zeer gebruiksvriendelijk.
Jura is vele malen onderscheiden voor haar markante en vooruitstrevende design en superieure techniek. Jura-producten zijn wereldwijd in meer dan 40 landen verkrijgbaar. Precisie en service op maat.

Jura: If you love coffee

Intersport

INTERSPORT is dé sportspeciaalzaak voor iedereen die zich graag fit voelt en plezier aan sport beleeft.
De Intersport winkels bieden een ruim assortiment aan topmerken, uitstekende service- en garantievoorwaarden en zijn bij uitstek dé specialist in o.a. voetbal, fitness, tennis, running, wandelen, zwemmen, indoor en hockey. De mensen van Intersport zijn getraind in het geven van een vakkundig en persoonlijk advise.

Intersport: Sport to the people

Sportivity Service

Sportivity Service verzorgt tennisevenementen voor iedereen. Voor jong en oud. Voor vrienden en familie. Voor scholen, instellingen en bedrijven. Een dagje samen tennissen is sociaal en sportief. Je bent gezellig bezig met elkaar. En wie beweegt, blijft goed gezond. Bovendien, samen een wedstrijdje spelen betekent ook samen iets presteren. Tennisweekenden, jeugdtennisvakanties, tennistrips, business events, tennisclinics, bedrijfstennis en tennisvakanties.

Sportivity Service: Tennisevenementen voor iedereenpro

Tennis Center

Verspreid over heel Nederland vindt u de verschillende winkels van Tennis Center. Deze winkels bieden u een compleet aanbod van tenniskleding, tennisrackets, tennisschoenen en tennisaccessoires voor jong en oud.
Om u maximaal van dienst te kunnen zijn selecteert Tennis Center alleen de beste attributen uit het complete aanbod van tennisproducten. Daarnaast zorgt Tennis Center voor een scherpe prijs/kwaliteit verhouding, zodat u zeker weet dat u alleen hier de juiste deals vindt. te bekijken!

Tenniscenter: De winkel voor al uw tennisattributen!

Sjeng Sports

In 2007 speelt Sjeng zijn laatste wedstrijd als prof. Maar al tijdens zijn actieve carrière speelde hij met het idee om alle ervaringen die hij op de baan heeft opgedaan samen met zijn vrouw Ricky te vertalen naar een mooi en kwalitatief tenniskledingmerk. En dat is voor hem veel meer dan alleen maar zijn naam op een kant-en klaar product plakken. Samen hebben ze dit idee succesvol uitgewerkt.

Sjeng Sports: Functionaliteit en comfort, gekoppeld aan een tijdloos design

Beach Tennis

Beachtennis kent z'n ontstaan in Amerika en Brazilië waar het spelletje reeds werd gespeeld in de jaren '70. Later waaide de sport over naar het 'warme' Europese vaste land waar het uitgroeide tot een echte successport in Spanje en Italië. Vandaag de dag, wordt de sport ook gespeeld in landen als Frankrijk, Duitsland, België en nu ook in Nederland.

Beach Tennis: Ook op zand kan er getennist worden

Camelot

Tennisreis.nl is gespecialiseerd in uitstekend verzorgde tennisreizen naar fraaie, sfeervolle locaties in binnen- en buitenland. Bent u 20 of 65, beginner of competitiespeler, gaat u alleen of met bekenden, iedereen kan deelnemen. Bij ons kunt u ook terecht voor tennisweekends en reizen speciaal voor alleengaanden! Plezier, het tennisspel verbeteren en genieten in één tennisreis. Dat kunnen wij u in ieder geval beloven.

Camelot tennisreizen: Intens beleven en genieten!

Tennismagazine

Tennismagazine verschijnt acht keer per jaar en staat garant voor leuke wetenswaardigheden, veel tennisnieuws,, columns, persoonlijke interviews, achtergrond reportages, en alles wat u als tennisliefhebber wilt weten over tennis en de wereld daaromheen. Het magazine TENNiS wordt aanbevolen door de KNLTB.
Ook heeft TENNiS exclusieve aanbiedingen, prijzen en acties voor zijn abonnees! KNLTB leden krijgen karting.

Tennismagazine: Word abonee!

Lotto

In de afgelopen 50 jaar heeft De Lotto € 1,3 miljard afgedragen aan NOC*NSF en daarmee aan de Nederlandse sport. Dankzij deze bijdrage kunnen bijvoorbeeld clubhuizen en trainingsfaciliteiten worden onderhouden en is de contributie aan sportverenigingen voor sporters lager. Op deze manier wordt sporten voor iedereen beter en toegankelijker.
Lotto is hierdoor voor de Nederlandse sport van onschatbare waarde!

Lotto: Sporters winnen met Lotto

Betapress

Betapress BV te Gilze verzorgt voor Nederland de verspreiding van Nederlandse en buitenlandse publiekstijdschriften. Het is een professionele en ervaren partner met 500.000 actieve abonnementen in Nederland en Belgie
- Titelportfolio van 100 titels bij 50 uitgevers
- Jaarlijks bijna 8 miljoen verzendingen van tijdschriften, verzamelwerken en losse bestelartikelen
- Incasso van zo’n € 30 miljoen aan abonnementsgelden

Betapress: solide partner als onderdeel van mediaconcern Audax

Aktiesport - Le Coq Sportif

Aktiesport is de grootste sportretailketen van Nederland met een hoofdkantoor in Amsterdam, meer dan 180 winkels in heel Nederland en twee XL stores (met een extra groot assortiment) in Amsterdam en Rotterdam.
Bij Aktiesport vind je sport- en casualkleding, schoenen en accessoires van bekende A-merken zoals Le Coq Sportif tegen de scherpste prijs van Nederland. Wat je ook zoekt, ze hebben het als eerste. En soms zelfs als enige, want A-merken maken zelfs artikelen exclusief voor Aktiesport!

Aktiesport: Onverslaanbaar!

HEAD

De Head Microgel Radical MP is de ideale keuze voor hardhitters op zoek naar een lichter controle racket. Het solide racket biedt je de ideale mogelijkheid tot het spelen met veel controle. Spelers met een middellange tot lange achterzwaai zullen een goede mix vinden tussen power en controle. Het solide gevoel van dit frame zorgt voor comfortabele slagen. Ook aan het net voelt het racket heerlijk aan met genoeg power om de ballen diep weg te volleren. Door de wendbaarheid van het soepele racketblad en de controle is het racket zeer geschikt voor agressieve spelers die vanaf de baseline zuivere winners willen slaan.

HEAD: The power of you

Manpower

Vast werk of tijdelijke opdrachten, fulltime of parttime, bij een groot internationaal bedrijf of in de zaak om de hoek. Via Manpower vind je werk dat aansluit bij jouw niveau, interesses en levensstijl. In Nederland heeft Manpower 140 kantoren op goed bereikbare locaties, waar samen 1.000 consultants werken. Iedere vestiging vormt een kennisbank en vraagbaak voor zowel werkgevers als kandidaten, dankzij ons uitgebreide nationale en internationale netwerk. Bij Manpower zit je goed!

Manpower: What do you do?

Siemens Open

De Siemens Open wordt gespeeld op de legendarische Mets Tennisbanen, reeds vanaf 1928 het strijdtoneel van vele internationale wedstrijden. Het sfeervolle tennis- park dat door sommigen zelfs “klein Wimbledon” wordt genoemd heeft een unieke ligging, midden in een woonwijk en op een steenworp afstand van het Circustheater, Kurhaus Hotel en het Scheveningse strand.

Siemens Open: op de Met Tennisbanen in Scheveningen

Technifibre

Tecnifibre is een van de grootste snarenproducenten in de wereld. Tecnifibre verzorgt o.a. reeds sinds 1988 de officiële bespanservice voor het Grand Slam Roland Garros French Open. Tal van toppers spelen met Tecnifibre. Verder heeft Technifibre een geweldig assortiment aan tennisrackets.

Technifibre: Add passion to your game

Klassenoten

Klasse noten is een middelgroot familiebedrijf, gevestigd in Goes. De eigenaar, Alfred Sandee, begon in 1994 met het branden en verkopen van noten aan detaillisten in het Zeeuwse, zijn geboortegrond.
Inmiddels in heel Nederland verkrijgbaar en uitgegroeid tot een vaste waarde binnen het ‘verse nootjes schap’. Het merk Nootgevallen is te verkrijgen in handige eenpersoonsverpakkingen en voor het stillen van de lekkere trek.

Klassenoten: Gebrand op kwaliteit

Plutosport

Plutosport is de grootste online sportwinkel van Nederland, opgericht in 2005.
Door scherp in te kopen bieden ze de prijzen van een sportkleding outlet, maar de service van een reguliere winkel. Je kunt er terecht voor allerlei sportschoenen, sportkleding, rackets, ballen, accessoires en veel meer.
Kopen bij Plutosport is niet alleen voordelig, maar staat ook garant voor duidelijkheid. Verder heeft Plutosport ook het Q-shop keurmerk, dus veilig en vertrouwd!

Plutosport: da’s makkelijk scoren!

Breda Future

Breda Future is een internationaal toptennis toernooi dat zeer hoog staat aangeschreven bij de ITF ( International Tennis Federation ). Topspelers uit diverse landen komen graag naar de banen van BLTV Breda.
Diverse extra activiteiten zoals: clinics met topspelers, een kids day, een ladies day ( met o.a. een mode show), een sponsorborrel en een charity diner, maken van Breda Futuren een evenement waar gezelligheid en topsport elkaar ontmoeten.

Breda Future: Genieten van toptennis met Bredase gezelligheid

Laurense Events

Laurense Tennis en Events is de specialist in de organisatie en uitvoering van hoogwaardige tennisevenementen en verzorgt diverse uiteenlopende activiteiten voor particulieren, verenigingen en bedrijven.
Enkele activiteiten zijn prestatieve en sport & fun vakantie-en weekend kampen, tennisclinics voor verenigingen en bedrijven, tenniskids en leerlingentoernooien, sportieve kinderopvang, sportdagen en ledenwervingsactiviteiten.
Kortom onbeperkte mogelijkheden voor kleine en grote groepen en budgetten, ook bij u in de buurt.

Laurense Events: specialist van hoogwaardige tennis evenementen

AdsOutlet

Op dit moment is er geen informatie over AdsOutlet.
Mocht de website www.adsoutlet.nl weer in de lucht zijn en wij daar van op de hoogte zijn gesteld, dan kunt u hier meer informatie vinden over de Fashion & Sportswear

Bulbby

BULBBY bied je de mogelijkheid om trendy cadeaus’s persoonlijk en daardoor uniek te maken. Personaliseren gaat hierbij veel verder dan het bedrukken van kado’s met naam. BULBBY werkt met een collectie van naam logo’s, ontworpen door eigen designers. Ook zien we vaak dat klanten een aantal producten met hetzelfde logo kopen zoals een tas, een shirt, een polo en een dekbedovertrek. Superleuk als origineel cadeau!

Bulbby: Make it yours

Erima

Tennis is een sport waarin een goede techniek van essentieel belang is. Dit betekent dat er niet alleen hoge eisen worden gesteld aan de spelers, maar ook aan de kleding die ze dragen. ERIMA heeft een uitgebreide collectie tenniskleding, waarbij functionaliteit en design in het middelpunt staan. Deze hoogwaardige producten, die aan alle denkbare voorwaarden voldoen, staan borg voor een perfect optreden voor, tijdens en na de match.

Erima: Get together and win

VillaCarib

Een heerlijke vakantie op Curacao begint met het huren van deze prachtige villa. Pas dan krijgt uw verblijf op Curacao dat beetje extra dimensie waar u al het hele jaar naar heeft verlangd. De vakantievilla bevindt zich aan de “goede” kant van Curacao, tussen Willemstad en de baai van Jan Thiel en het Spaanse Water. De tuin en de zwembaden van VillaCarib zijn ruim en zeer smaakvol aangelegd. Vakantie break? Curacao wenst u een prettige vakantie.

VillaCarib: Exclusieve droomvilla’s te huur op Curacao

Plutosport

Plutosport is de grootste online sportwinkel van Nederland, opgericht in 2005.
Door scherp in te kopen bieden ze de prijzen van een sportkleding outlet, maar de service van een reguliere winkel. Je kunt er terecht voor allerlei sportschoenen, sportkleding, rackets, ballen, accessoires en veel meer.
Kopen bij Plutosport is niet alleen voordelig, maar staat ook garant voor duidelijkheid. Verder heeft Plutosport ook het Q-shop keurmerk, dus veilig en vertrouwd!

Plutosport: da’s makkelijk scoren!

ETF-Tenniscenter

Altijd je actuele speelsterkte bij de hand! Makkelijker kan het niet.
Automatisch een sms bij wijziging van je rating!
De European Tennis Foundation ( ETF ) heeft in samenwerking met Tenniscenter deze dienst aangeboden aan alle tennisliefhebbers van Nederland..
Stuur een sms naar Tennis ( KNLTB- nummer) on naar 3010, en je ontvangt direct een sms met je speelsterkte en rating. Ook de gegevens van een vriend(in) of tegenstander kun je opvragen.

Plutosport

Plutosport is de grootste online sportwinkel van Nederland, opgericht in 2005.
Door scherp in te kopen bieden ze de prijzen van een sportkleding outlet, maar de service van een reguliere winkel. Je kunt er terecht voor allerlei sportschoenen, sportkleding, rackets, ballen, accessoires en veel meer.
Kopen bij Plutosport is niet alleen voordelig, maar staat ook garant voor duidelijkheid. Verder heeft Plutosport ook het Q-shop keurmerk, dus veilig en vertrouwd!

Plutosport: da’s makkelijk scoren!

X-socks

De tennissok voor de zware partijen! De snelheid en dynamiek maken tennis zo'n leuke sport, maar deze kenmerken kunnen ook zorgen voor blessures aan bijvoorbeeld de enkels.
Daarom zijn anatomische gevormde sokken zeer belangrijk voor het perfecte voetenwerk. U heeft een linker- en een rechtersok, zodat u de ondersteuning daar krijgt waar het nodig is.

X-socks: High tech for your feet

Flyer.nl

Flyer.nl is een online drukkerij gespecialiseerd in gestandaardiseerd offset drukwerk. Wij maken gebruik van hoogkwalitatieve (Heidelberg) drukpersen.
Drukwerk voor iedereen' houden we hoog in het vaandel. Wij streven ernaar kwalitatief drukwerk aan te bieden aan voor zeer lage prijzen, zeer vlug geleverd op een huisadres of geleverd bij een van onze verdeelpunten in uw buurt.

Flyer.nl: Drukwerk voor iedereen

Kiesdejuistesportbh.nl

Moeite met het vinden van een geode sportbeha? Weinig tijd om uitgebreid te winkelen? Draag je een sportbeha, maar heb je toch wel eens last van stuitende op pijnlijke borsten? Surf dan nu naar de website waar je op ieder gewenst tijdstip, 24 uur per dag kunt winkelen en thuis op je gemak kunt passen.

Kiesdejuistesportbh.nl: De sportbeha-expert van Nederland

CarteBlanche

Een mooi initiatief vanuit de European Tennis Foundation ( ETF ), laat als bedrijf zien wat je voor de tennissport kunt betekenen, ontwerp een Free TennisCard en stuur deze op.
Het beste ontwerp wint en krijgt de Free TennisCards gratis in de displays.

Carte Blanche: Inderdaad, CarteBlanche, voor U!

4tennis.nl

Ga snel naar 4tennis.nl en je bent gelijk goldmember. Goldmembers krijgen een korting van 30%. Racketbundels zelfs 35%! Deal or no deal.

4tennis.nl: Be a goldmember

Xenofon Travel

In een wereld die steeds voller, drukker en onpersoonlijker wordt, vormt Cyprus een aangename uitzondering op deze ontwikkeling. Cyprus is een oase van rust en ruimte met een ontspannen, gastvrije sfeer. Een parel in de Middellandse Zee, waar het leven goed is. Kom genieten van exclusieve tennisvakanties en al het mooie en aangename dat Cyprus u biedt. Met XENOFON TRAVEL krijgt uw verblijf in Cyprus extra glans.

Xenofon Travel: Cyprus Exlusive

Pro Kennex

Sinds 1987 ontwikkelt Pro Kennex met volledige toewijding technisch innovatieve producten tegen realistische prijzen. In 1980 ontwikkelde Pro Kennex het eerste mid-size graphite tennisracket ter wereld. En nu het Kinetic concept: de enige met schokabsorberende technologie ter wereld! Het concept draagt wezelijk bij aan het voorkomen van armblessures. Kinetic the energy that keeps you playing.

Pro Kennex: Keeps you playing

Gluco-Synthese

Gluco-Synthese is een uitgebalanceerde formule. Houdt de gewrichten soepel en de mobiliteit in stand. Voor een goede verzorging bij mensen met spierstijfheid, wat bijvoorbeeld ook voor kan komen bij langdurig werken met de muis en het beeldscherm van de computer en voor de aanmaak/opbouw van kraakbeen (in de gewrichten). En niet te vergeten stijve spieren na het sporten. In weze kan men stellen dat een ieder die continue een belasting van handen, polsen, ellebogen, nek en schouderwerk heeft, het gebruik van Gluco-Synthese tabletten van belang kan zijn.

Gluco-Synthese: Voor het behoud van soepele gewrichten.

Jura

Roger Federer is ambassadeur van Jura. Jura is een wereldmarktleider in hi-tech volautomatische koffiemachines voor huishoudelijk en klein-zakelijk gebruik.
Het uitgebreide assortiment koffieautomaten van Jura is voorzien van innovatieve technologie en zeer gebruiksvriendelijk.
Jura is vele malen onderscheiden voor haar markante en vooruitstrevende design en superieure techniek. Jura-producten zijn wereldwijd in meer dan 40 landen verkrijgbaar. Precisie en service op maat.

Jura: If you love coffee

Decathlon

Wereldwijd zijn er meer dan 310 vestigingen met 65 sporten onder een dak van alle bekende merken met permanente lage prijzen. Dat wil wat zeggen! Het doel van Decathlon is da nook sport bereikbaar te maken voor iedereen.
Maar dat is niet alles ook verder werken naar 100% klanttevredenheid, welke hun sport of outdoor activiteiten ook zijn is de doelstelling waar elke dag naar gestreven wordt.
Tevreden sporters , daar gaan ze voor. En aangezien ze special try en buy zones hebben, zit dat wel goed!

Decathlon: Altijd in vorm

Zuyderleven

Zuyderleven is een professionele adviesgroep actief in de woningmakelaardij, hypotheekadvisering, assurantiën, corporate finance en commercieel vastgoed. De dienstverlening verrichten zij voor u op basis van passie, persoonlijke betrokkenheid en deskundigheid en passen dit continue aan op uw wensen en de veranderingen in de markt.
Grondige kennis van de diverse markten en zakelijke creativiteit staan garant voor een helder advies en een optimaal resultaat.

Sportfacility

Sportfacility is een jonge dynamische organisatie die sinds januari 2006 bedrijven en particulieren in staat stelt om de grootste tennisevenementen ter wereld te bezoeken. De consumenten van deze tijd zijn steeds meer op zoek naar nieuwe belevingen. Graag willen wij deze zoekende consument voorzien in de behoefte naar nieuwe ‘experiences’ op het gebied van tennis. Daarnaast verzorgen ze tennis- en conditietraining voor prestatieve tennisjeugd. En streven zij naar een persoonlijke benadering waarin plezier en het belang van het kind voorop staat.

Sportfacility: Be a part of it

Dunlop Sport

Dunlop bestaat meer dan een eeuw en is één van de oudste merken in de geschiedenis van de sport. Dunlop, vooral bekend om haar tennisrackets,domineert sinds jaar en dag de tennisballenmarkt.De historie begon met de vervaardiging van houten rackets, waarvan de Dunlop Maxply het meest bekend werd. In de jaren tachtig kwam de introductie van het kunststof racket en ook nu nog staat de technische ontwikkeling van Dunlop niet stil. Topspelers als John McEnroe en Steffie Graf gaven Dunlop een nog grotere naamsbekendheid.

Dunlop Sport: Made of the right stuff

KIA

Dat de historie van Kia teruggaat tot 1944 weten eigenlijk maar weinig mensen. Niet zo gek, want zeker in Europa is Kia nog een jong merk. Pas midden jaren negentig zette Kia voet aan de grond. Met relatief zo weinig geschiedenis op het Europese continent is het des te knapper waar Kia momenteel staat. In Nederland, maar ook in de rest van Europa, behoort Kia tot de snelst groeiende automerken.

KIA: The Power to Surprise

Eurosport

Eurosport is opgericht in 1989 en is in Europa de grootste en bekendste commerciele zender die zich richt op sport.
Eurosport heeft een Franse basis. Er zijn verschillende zenders waaronder in HD, een website en verschillende apps voor smartphones en tablets. Eurosport is beschikbaar in 59 landen en 20 talen en bereikt daarmee 240 miljoen kijkers. Kies met de Eurosport Player live & ondemand de wedstrijd van je favoriete speler.

Eurosport: Europe’s leading sports channel

Jura

Roger Federer is ambassadeur van Jura. Jura is een wereldmarktleider in hi-tech volautomatische koffiemachines voor huishoudelijk en klein-zakelijk gebruik.
Het uitgebreide assortiment koffieautomaten van Jura is voorzien van innovatieve technologie en zeer gebruiksvriendelijk.
Jura is vele malen onderscheiden voor haar markante en vooruitstrevende design en superieure techniek. Jura-producten zijn wereldwijd in meer dan 40 landen verkrijgbaar. Precisie en service op maat.

Jura: If you love coffee

Dunlop Sport

Dunlop bestaat meer dan een eeuw en is één van de oudste merken in de geschiedenis van de sport. Dunlop, vooral bekend om haar tennisrackets,domineert sinds jaar en dag de tennisballenmarkt.De historie begon met de vervaardiging van houten rackets, waarvan de Dunlop Maxply het meest bekend werd. In de jaren tachtig kwam de introductie van het kunststof racket en ook nu nog staat de technische ontwikkeling van Dunlop niet stil. Topspelers als John McEnroe en Steffie Graf gaven Dunlop een nog grotere naamsbekendheid.

Dunlop Sport: Made of the right stuff
Technische realisatie door: www.markvanhees.nl
European Tennis Foundation 'ETF' is een handelsnaam van European Sports Foundation | Copyrights © 2013