slide image

PosterDisplay

In de kleedkamers van de dames en heren van de betreffende vereniging hangt op een prominente plek de PosterDisplay van ETF

* In de PosterDisplay hangt een A3 formaat full colour poster incl slot
* Deze poster bevat acties, aanbieding en/of tips en kleed de kleedkamer aan
* Een uniek, duidelijk en aantrekkelijk ontwerp om de boodschap over te brengen

Details

* Formaat Card : A3 staand (op slot)
* Uitvoering : Poster full colour
* Aantal : 1 stuks per vereniging (kan ook meer in overleg)
* Aanleverspecificaties zijn : EPS bestand
* Het moet 'iets' met tennis / sport zijn
* Campagneduur tennis is zomertennisseizoen (april t/m september)
* Keuze uit dames- en herenkleedkamer
* Kosten in overleg, inclusief plaatsing en drukwerk.

Eurosport

Eurosport is opgericht in 1989 en is in Europa de grootste en bekendste commerciele zender die zich richt op sport.
Eurosport heeft een Franse basis. Er zijn verschillende zenders waaronder in HD, een website en verschillende apps voor smartphones en tablets. Eurosport is beschikbaar in 59 landen en 20 talen en bereikt daarmee 240 miljoen kijkers. Kies met de Eurosport Player live & ondemand de wedstrijd van je favoriete speler.

Eurosport: Europe’s leading sports channel

Camelot

Tennisreis.nl is gespecialiseerd in uitstekend verzorgde tennisreizen naar fraaie, sfeervolle locaties in binnen- en buitenland. Bent u 20 of 65, beginner of competitiespeler, gaat u alleen of met bekenden, iedereen kan deelnemen. Bij ons kunt u ook terecht voor tennisweekends en reizen speciaal voor alleengaanden! Plezier, het tennisspel verbeteren en genieten in één tennisreis. Dat kunnen wij u in ieder geval beloven.

Camelot tennisreizen: Intens beleven en genieten!

Erima

Tennis is een sport waarin een goede techniek van essentieel belang is. Dit betekent dat er niet alleen hoge eisen worden gesteld aan de spelers, maar ook aan de kleding die ze dragen. ERIMA heeft een uitgebreide collectie tenniskleding, waarbij functionaliteit en design in het middelpunt staan. Deze hoogwaardige producten, die aan alle denkbare voorwaarden voldoen, staan borg voor een perfect optreden voor, tijdens en na de match.

Erima: Get together and win

4tennis.nl

Ga snel naar 4tennis.nl en je bent gelijk goldmember. Goldmembers krijgen een korting van 30%. Racketbundels zelfs 35%! Deal or no deal.

4tennis.nl: Be a goldmember

Dunlop

Dunlop bestaat meer dan een eeuw en is één van de oudste merken in de geschiedenis van de sport. Dunlop, vooral bekend om haar tennisrackets,domineert sinds jaar en dag de tennisballenmarkt.De historie begon met de vervaardiging van houten rackets, waarvan de Dunlop Maxply het meest bekend werd. In de jaren tachtig kwam de introductie van het kunststof racket en ook nu nog staat de technische ontwikkeling van Dunlop niet stil. Topspelers als John McEnroe en Steffie Graf gaven Dunlop een nog grotere naamsbekendheid.

Dunlop Sport: Made of the right stuff

Gluco-Synthese

Gluco-Synthese is een uitgebalanceerde formule. Houdt de gewrichten soepel en de mobiliteit in stand. Voor een goede verzorging bij mensen met spierstijfheid, wat bijvoorbeeld ook voor kan komen bij langdurig werken met de muis en het beeldscherm van de computer en voor de aanmaak/opbouw van kraakbeen (in de gewrichten). En niet te vergeten stijve spieren na het sporten. In weze kan men stellen dat een ieder die continue een belasting van handen, polsen, ellebogen, nek en schouderwerk heeft, het gebruik van Gluco-Synthese tabletten van belang kan zijn.

Gluco-Synthese: Voor het behoud van soepele gewrichten.

Lotto

In de afgelopen 50 jaar heeft De Lotto € 1,3 miljard afgedragen aan NOC*NSF en daarmee aan de Nederlandse sport. Dankzij deze bijdrage kunnen bijvoorbeeld clubhuizen en trainingsfaciliteiten worden onderhouden en is de contributie aan sportverenigingen voor sporters lager. Op deze manier wordt sporten voor iedereen beter en toegankelijker.
Lotto is hierdoor voor de Nederlandse sport van onschatbare waarde!

Lotto: Sporters winnen met Lotto

Tennismagazine

Tennismagazine verschijnt acht keer per jaar en staat garant voor leuke wetenswaardigheden, veel tennisnieuws,, columns, persoonlijke interviews, achtergrond reportages, en alles wat u als tennisliefhebber wilt weten over tennis en de wereld daaromheen. Het magazine TENNiS wordt aanbevolen door de KNLTB.
Ook heeft TENNiS exclusieve aanbiedingen, prijzen en acties voor zijn abonnees! KNLTB leden krijgen karting.

Tennismagazine: Word abonee!
Technische realisatie door: www.markvanhees.nl
European Tennis Foundation 'ETF' is een handelsnaam van European Sports Foundation | Copyrights © 2013